Vi söker en glad person som ser möjligheter

Under 2010 kommer KakeldaxGruppen att storsatsa inom affärsområde ÅF. Med en helt egen organisation, servicecenter i Örnsköldsvik med kundtjänst för hela Sverige och ett starkt koncept uppbackat av marknadsföring kommer 2010 att bli ett spännande år. Inför denna satsning kommer KakeldaxGruppen att förstärka säljorganisationen med duktiga ÅF-säljare i både Väst och Ost. Känner du någon som kan både keramik, och förstår behov och säljprocess för att hjälpa återförsäljare att skapa lönsamma lokala affärer , så kan du tipsa dem att höra av sig rekrytering@kakeldaxgruppen.se. Att man är trevlig och brinner för byggkeramik och återförsäljarverksamhet är ett stort plus för att bli del i ett redan mycket starkt team. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s