Inbjudan har börjat skickas ut

KakeldaxGruppen har under hösten byggt en arkitektutställning i Älvsjö i Stockholm. Här kan arkitekter och inredare i behaglig miljö träffa vår kunniga personal för att få inspiration. UTställningen kommer också att användas i utbildningssyfte, då vi under 2010 kommer att satsa på vidareutbildning av vår personal inom byggkeramik. Datum för invigning börjar nu närma sig. Inbjudan lämnade tryckpressarna i veckan, och de första personliga inbjudningskorten har nu skickats ut. Styrelsen för KAF och BKR samt stora kunder, arkitekter och journalister är injudna att tillsammans med KakeldaxGruppens ägare, styrelse och ledningsteam inviga ariktektcentrum i Älvsjö, under festligheter i december månad. Är du arktiekt, inredare, äger ett plattsätteri eller större byggföretag och känner att du borde fått en inbjudan, men att den inte dyker upp i brevlådan under nästa vecka, (kanske på grund av att vi inte haft just din adress i vårt adressregister) – hör då av dig till oss. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s