Nyheter nu på lager

Nyheterna inom kakel, klinker och mosaik kommer nu i strid ström in på KakeldaxGruppens lager i Göteborg. Ovan visas CasalGrande Metallica, och bilden till höger visar Vidrepur Titanum. 2010 blir ett år då KakeldaxGruppne kommer att lansera ett sortiment med ca: 3.000 nya artiklar i den katalog som nu ligger under produktion på koncernens interna reklamavdelning. CasalGrande, Impronta och Royal Mosa är extremt högkvalitativa producenter av byggkeramik som kommer att få stor plats i katalogen. KakeldaxGruppen är stolta över att vara ensamma om att representera Royal Mosa i Sverige. Produkterna håller en mycket hög nivå, och är därför ett utmärkt val för arktitekter och för den som söker det lilla extra som inte går att finna i byggvaruhusen. I KakeldaxGruppen arktiektcentrum i Älvsjö, kommer dessa producenters sortiment att visas på ett smakfullt sätt. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s