Nytt i badrumsmöbler till Kakeldax och Kakelcentralen i Stockholm

Under de kommande veckorna kommer Stockholmsbutikerna att fyllas med nya fräscha badrumsmöbler från Ballingslöv. Vi börjar med Kakeldax butiken i Länna, där vi minskar vår utställningsyta något, och gör butiken mer säljande genom att visa både byggkeramik (kakel och klinker) och badrumsmöbler i anslutning till kassadisken, allt för att skapa en större närhet mellan kund och säljare i butiken. Här kommer ett 10-tal nya Ballingslövs möbler upp inom en tvåveckorsperiod. Butiker i Stockholm hittar du  genom att klicka här. Bilden ovan visar Ballingslöv Astrolux, en av många vackra och högkvalitativa badrumsmöbler från en av Sveriges främsta möbeltillverkare. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s