Hejja Sverige – hejja Zlatan

Att Zlatan spelar i en utländsk klubb spelar ingen roll. Det är Sverige som kliver ut på plan idag. Zlatan är dagens motsvarighet till Björn Borg och Ingemar Stenmark och en inspiration för oss alla här hemma i Sverige nu när vintermörkret tagit grepp om dygnets timmar. Vi på kakelbloggen säger: ”hejja Zlatan” och ser fram emot en spännande match som en höjdpunkt på 1:a advent. Kul att dagens tidningar skriver både mycket och positivt om en av våra riktigt världsberömda svenskar i nutid (Svd, DN) / Trevlig advent önskar Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s