Tips för den händige på GP Bostad

När man läser morgonnyheterna på webben, så springer man ibland på något mycket matnyttigt kring byggkeramik (kakel och klinker). GP (Göteborgs Posten) har i sin sektion Bostad / Fixa hemma, många trevliga tips kring hur man kan gå till väga för att försköna sitt hem. Ett sådant tips är hur man fäller in en spegel i en kaklad vägg. (Klicka här). För den som inte är händig, så finns ju ROT-bidraget som gör att man kan nå samma effekt till en överkomlig peng genom att anlita en kunnig plattsättare, och samtidigt få tid över till annat. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s