Tips från KGC

Lätta greppet = rätta greppet! När du arbetar med att ”tanda upp” eller ”kamma på” fix innebär det både precisionsarbete och hög muskelbelastning. Då krävs det att verktyget stödjer hand och arm så att du inte blir trött i onödan. Väljer du SOFT-handtaget erhåller du en något större diameter samtidigt som materialet ger en högre friktion mot handen. Detta innebär lägre muskelbelastning i hand, handled, arm, axel samt mindre risk för valkar i handen. Har du ett smalt handtag med liten friktion, som exempelvis lackat trä, blir muskelbelastningen större och precisionen försämras. Dessutom ökar risken för belastningsskador.  (KakeldaxGruppen har valt KGC som partner inom verktygssortimentet för samtliga Proffsbutiker. Detta baserat på KGC:s stora fokus på just plattsätteriernas behov av kvalitativa och ergonomiskt riktigt utformade verktyg)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s