Tomten kommer tidigt till Norrköping

I år börjar julen tidigt hos Kakeldax i Norrköping (klicka här för adress till butiken). Redan på tisdag 1 december fylls butiken på med drygt 10 överfulla pallar med kakel och klinker inför årets tidigaste mellandagsrea i Norrköping, som börjar fredag 4 december med stor annons i Norrköpings tidning. På fredag morgon startar en köpfest i Norrköping som räcker ända fram till julglöggen, där Johan och hans personal önskar alla välkomna in i Norrköpings trevligaste kakelbutik.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s