Bilder från Invigningen av arkitektutställningen

I torsdags invigdes KakeldaxGruppens nya arkitektutställning i Älvsjö (Mässvägen 4) i Stockholm. UTställningen ligger på 2:a våning i Kakelcentralens butik på Mässvägen 4 i Älvsjö, alleles i anslutning till Älvsjömässan.

Kvällen inleddes med ett välkomsttal av KakeldaxGruppens Styrelseordförande, som hälsade alla gäster häjrligt välkomna, och som också uttryckte både sin och hela styrelsens starka tro på ett spännande 2010 för KakeldaxGruppen, då koncernen siktar på en stark utveckling på försäljnings och marknadssidan.

De ca: 60 gästerna bjöds på mat, dryck som inmundigades till tonerna av soft live-musik.

KakeldaxGruppen har sedan många år ett starkt samarbete med Royal Mosa, som kommit ända från Holland för att tala om byggkeramik (kakel och klinker), och vilka fördelar Royal Mosa kan presentera mot arkitekter och byggare (specialkulörer, fotoprint-teknik, speciella format och former mm mm). Förutom design och kvalitet lyfte Royal Mosa fram miljö/kretsloppstänkande och satsar starkt på miljöanpassning av byggkeramik inför 2010.

/ Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s