2010 – Supply Chain Management

Under 2010 kommer KakeldaxGruppen att fokusera intensivt på att sikta på att bli bäst i Sverige på att leverera keramik, kakel och klinker från världens alla hörn till sina kunder och partner. De första stegen för att förverkliga detta är tagna under hösten 2009. Bland annat genom att samla ihop koncernens gamla lokala lager i Södra Sverige till ett gemensamt centrallager i Göteborg och där bygga upp ett logisitkcenter för KakeldaxGruppen. Här utökas nu resurserna kraftigt under december månad. 7 personer kommer att arbeta med inköp, centrallogistik, lager och fraktplanering, i ett och samma logistikcenter. Ett gemensamt IT-system än nu infört för KakeldaxGrupen, detta lägger samtidigt grunden för att ta nya steg inom material och leveransplanering inför 2010. Koncernen rulla nu ut ett gemensamt bassortiment i samtliga butiker, med definierade varor som kommer att finns på lager i Göteborg med väsentligt kortade leveranstider inför 2010. Detta i kombination med en produktkatalog som går i tryck i början av 2010 lägger basen för en mycket stor satsning inom Supply Chain Management. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s