Gott Nytt År

Gott Nytt År önskar KakeldaxGruppen och KakelBloggen. 2010 blir ett spännande år för kakel, klinker och byggkeramik i Sverige. Under våren invigs butiker i Örebro och Västerås under namnet Kakeldax. Senare under våren kommer en stor kampanj på TV som kommer att inspirera både proffs och konsumenter. En ny produktkatalog, nya pannåställ, uppfrächade butiksmiljöer och ett starkt fokus på tillväxt står på agendan inför 2010. Vi tackar för 2009 och ser fram emot ett spännande 2010. / KakeldaxGruppen

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s