Kakeldax i Örebro tar form.

Ombyggnationen av butiken i Örebro har tagit fart ordentligt. Det krävs ett fotarbete i Mohammed Ali klass för att klara av det arbete som utförs med försäljning, rivning och nybyggnation samtidigt. Personalen gör ett jättebra jobb och snart kommer Kakeldax vara Örebros självklara val vid köp av keramik.

 Bilden visar den del av lagret som omvandlats till butiksyta, här kommer det finnas plats för 44st plockpalls platser. Butiken som helhet kommer visa över 60 utställningsmiljöer med inspiration för bad, kök, tvättstuga, sovrum, vardagsrum och hall. 

// Fredrik L

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s