Kampanj för proffskunder i Stockholm

Om du är plattsättare och Proffskund hos KakeldaxGruppen i Stockholm har du under Januari och Februari chansen att delta i en kampanj, där du dessutom kan vara med och tävla om en fotbollsresa till Skottland. Är du Proffs och saknar konto hos oss, välkommen in i en av våra Proffsbutiker, börja handla och häng på i vinterns mest spännande kampanjer för kakelproffs i Stockholm. Kakel och klinker, det har vi gott om, det är vi bra på, och det har vi fog för. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s