Vi älskar Italien och italiensk keramik

Vi på KakeldaxGruppen har en stor förkärlek till Italien. Mycket av vår byggkeramik (kakel, klinker) har sitt ursprung i Italien, men vi har också många andra band med detta fantastiska land. Vi har kamrater som är födda i Italien, som är gifta med partners som kommer från Italien, gillar att tillbringa våra semestrar i Italien, och så gillar vi ju också det Italienska köket, och alla goda viner som kommer från Italien och mycket mycket mer. Tips på en trevlig blogg med fokus på Italien är Minghetti. Här kan man läsa om allt från kärleken till Grappa, till café kulturen, italiensk fotboll och annat, det mesta med en koppling till landet som ser ut som en stövel som sträcker sig ut i Medelhavets böljor. Vi kommer att påbörja ett Italien-tema på KakelBloggen där vi kommer att beröra allt från design, keramik, mat, viner till resetips till Italien. Är det något särskilt du vill ha belyst, skriv en rad, så gör vi så gott vi kan för att tillfredsställa även dina personliga önskningar. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s