Italiensk byggkeramik

Byggkermaik (kakel klinker) förknippas ofta med Italien. Mångårig kärlek till keramiska material och en hantverkstradition som förädlats med modern teknik i kombination med utsökt design, är något som idag präglar produkter från många Italienska byggkeramikproducenter. Oven är en bild av material från Marazzi, en av världens största tillverkare av kakel och klinker. På hemmakanlen.se kan ni hitta lite inlägg kring temat Italien. / Red

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s