Italienska viner

När du är klar med ditt projekt med att sätta kakel och klinker, kan det vara på plats att fira med en god middag och kanske ett glas gott Italiensk vin till maten. Amarone vinerna är något som skall upplevas och man tycker om röda fylliga viner. Med en mycket komplicerad produktionsprocess, blir tyvärr priset något högt per flaska, men priset per smakupplevelse är något helt annat. Har du aldrig provat, så gör ett försök. Laga till en god middag (kanske en smakstark pastarätt), köp hem en god ost, och bara njut. En trevlig artikel om Amarone viner hittar du hos Helsingborgs Dagblad. Förslag på goda recept hittar du på recept.nu/ Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s