Stigs Kakel nu även i Afrika

Att gubbarna på Stigs Kakel har byggt upp världens bästa koncept för att sälja kakel och klinker, det vet vi som bor i Göteborg.  Men varför stanna där? Den frågan ställde sig en av våra goa gubbar (Mats) som här besöker Stigs Kakels första återförsäljarbutik i Afrika (i Senegal). Det enda som behövs är ett gäng goa gubbar (på bilden), tak över huvudet och så givetvis en massa bra kakel och klinker från Stigs Kakel i Göteborg. Kakelbutiken i Senegal är bäst i Afrika, det har dom fog för. En slogan som nu sträcker även ner på den Afrikanska kontinenten. Den enormt vacka mosaikutsmyckningen är gjord av lite kross, som vi vanligtvis inte skulle använda här hemma i Sverige. Men varför inte? Kanske kan bilden till höger tjäna som ett tips och inspiration  för den kreative som inte vill kasta bort överblivet material. Not: När vi i höstas internt på Stigs Kakel pratade om en storsatstning på utökad återförsäljarverksamhet, tänkte sig KakeldaxGruppens VD kanske en ökad aktivitet i Kinna eller Alingsås, och kunde knappt drömma om att säljare som håller världsklass på Stigs naturligtvis ser hela världen som en potentiell marknad för Stigs goa koncept. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s