Kakeldax Västerås Flyttar nu – Butikstömning REA

Nu säljer vi ut resterande varor i butiken i Västerås inför flytten till Bäckby Park. Hjälp oss att tömma butiken i Västerås, vi ger 70-80% rabatt på kvarvarande varor i butiken (kakel, klinker, möbler mm mm) innan den stängs, för att återuppstå som Västerås fräschaste kakelbutik i Bäckby Park inom kort. KakeldaxGruppen kommer att ha både en Proffsbutik och en konsumentbutik under varumärket Kakeldax – KakeldaxGruppen i Västerås. Den nya butiken kommer att bygga på ett helt nytt koncepttänkande för att göra det enklare och roligare för både konsumenter och proffskunder. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s