Full fart framåt

Snart rullar tryckpressarna igång för tryck av KakeldaxGruppens egen produktkatalog. Vi siktar på 200 sidor fulla med inpspiration och produkter. Många kollegor har allt mer gått över till att använda producentkataloger, medan vi betämt oss för att satsa på ett eget sortiment och att visa det på ett inpirerande sätt. 200 sidar fulla med byggkeramik (kakel, klinker, glasmosaik mm). Därför pågår nu också ett jätteprojekt med att uppdatera våra utställningar över hela Sverige. Ny keramik skall upp i miljöer i butikerna. Målsättningen är att du som kund skall kunna finna en miljö på nätet, i katalogen och i butiken. Så när du är inne i en av KakeldaxGruppens butiker (Stigs Kakel, Kakeldax, Kakelcentralen) så ser du att det pågår aktiviteter med full fart de kommande veckorna. I Vissa fall nöjer vi oss inte med en ansiktlyftning, utan genomför ombyggnation av hela butiken (Örebro) eller till och med flyttning av butiken (Västerås). Ett exempel på en butik som kommit långt i att förnya sig invändigt är vår butik i Norrköping. En annan liten men mycket rolig nyhet är att Kakelbloggen nu blivit publicerad på hemmakanalen.se.

Du kan gå in och rösta på Kakelbloggen genom att klicka på (denna länk)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s