Ut med det gamla och in med det nya

2010 är året då KakeldaxGruppen (Stigs Kakel, Kakeldax och Kakelcentralen) tar många små steg framåt i rask takt. Arbetet med att vässa butikskedjan som påbörjades hösten 2009 med förhandlingar med fastighetsägare, går nu från diskussioner och planer till action ! I Västerås byggs nu Västerås hetaste butik för byggkeramik (kakel, klinker, mosaik, fog, fix, spackel, verktyg och allt som behövs för dessa ytor) i Bäcky Park. Redan på fredag nästa vecka skall vi öppna för försäljning till våra proffskunder ! Just nu slipas golven, miljöer byggs, och på måndag börjar vi kakla nya miljöer med det senaste inom läcker byggkeramik.

Vår gamla butik har idag slutförsäljning med mellan 70-80% rabatt på allt som inte längre skall finnas med. ”Ut med det gamla – in med det nya”. Bilden nedan är från vår gamla butik, som vi lämnar fullt ut på fredag nästa vecka.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s