Point of no return

Point of no Return (Wikipedia). När man passerar en vissa gräns (t.ex ett flygplan som är på väg mot sin slutdestination, och har flugit så långt att mer än hälften av bränslet gått åt), så går det inte längre att vända tillbaka. För vårt företag nådde vi Point of No Return förra sommaren. Ibland är det befriande att veta att det inte går att gå tillbaka till det som varit, utan att man måste hitta nya lösningar som leder framåt. Så länge som man kan vända tillbaka, så kan man inte fokusera 100% på slutmålet. Men när PONR är nådd, så har man inget annat val än att sikta framåt. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s