Itelienskt kakel – en dröm för själ och sinne

Idag skall vi träffa Marazzi, som är en av världens största producenter av och . Förutom design, är kvalitet, leveranssäkerhet och marknadsföring frågor som står högt på dagordningen. Att tillverka kakel och klinker är en process som kräver mycket kunskap, särskilt om bränningarna skall bli så lika som möjligt. Idealet vore att en bränning är exakt lika en annan. (En produktionsserie körd vid ett och samma tillfälle kallas för en bränning).Som slutanvändare är det alltid viktigt att kontrollera att man inte fått material ur olika bränningar innan man sätter eller lägger sitt material.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s