Ny försäljningsdirektör hos KakeldaxGruppen

På KakeldaxGruppen är vi idag jätteglada. Vi har fått en ny kamrat i gänget,och en som verkligen kan det här med att sälja och . Mathias Kinn börjar hos oss med ansvar för hela vår försäljningsorganisation, med 16 egna butiker och en omfattande försäljning till återförsäljare. Mathias kommer att ha kontor i Göteborg, men där kommer han inte att vara särskilt mycket, utan hälsar att han kommer att tillbringa mesta delen av sin tid i butiker, och på fältet med våra säljare hos kunder. Vi på KakelBloggen önskar Mathis jättevälkommen, och ser fram emot en spännande utveckling på den svenska marknaden för byggkeramik. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s