Kakelcentralen Helsingborg bygger nytt i befintlig lokal

Hos Kakelcentralen i Helsingborg pågår just nu sluttampen på en omfattande förändring av butiken på Kanongatan 155 i Helsingborg. Nya spännande miljöer, ny italiensk kvalitetskeramik och ett nytt sortiment inom badrumsmöbler ersätter den tidigare avdelningen för badkar som KakeldaxGruppen nu lyft ut ur sortimentet. Istället görs en storsatsning på och . Välkommen in till Helsingborgs mest inspirerade kakelbutik – hälsar Johan som är butikschef. Bilderna visar aktuell status på ombyggnationen som nu går in i en intensiv fas där vi kaklar i snabb takt.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s