Kakelförsäljningen upp 8% i januari för KakeldaxGruppen

I takt med att KakeldaxGruppen börjat få bättre ordning på sortimentet, så går försäljningen av och upp.  I Januari 2010 är ökningen av produktgruppen byggkeramik ca: 8% i volym jämfört med 2009 för hela bolaget. Detta är mycket bra, då januari normal är en trög månad. Allt eftersom sortimentet kommer på plats ser vi en stark ökning i volym inom byggkeramik, hälsar vår produkt och inköpsavdelning, som har fullt upp med att lägga beställningar till bolagets leverantörer.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s