Produktnyhet från Apple iPad

För dig som gillar Apples produkter (Mac, iPhone, iPod) kommer ny iPad. SVD skriver idag i en artikel om nyheten som Steve Jobs släppt på marknaden. På Apples hemsida, kan du både läsa och se filmer om iPad. Bäva månde tidningsbuden, nu kommer utvecklingen av ”läsplattor” att explodera. Först ut med en designad produkt – Steve Jobs -vem annars? I DN skriver Ola Larsmo en egen reflektion kring teknikutvecklingen, och kopplar samman iPad bland annat med vad vi sett i Star Trek, men då som en vision för 2300 talet…. För dig som gillar nyheter, kan det vara timing att skaffa en iPad, så kan du ligga och softa i soffan och bläddra i KakeldaxGruppens digitala produktkatalog som släpps i mars månad 2010. En nyhet kanske inte lika stor ”world wide” som iPad, men väl så stor för oss som gillar och .

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s