Tjuvkik på katalogen……….

Katalogproduktionen är som tidigare nämnt här på KakelBloggen något som håller många personer sysselsatta, just nu 7 dagar per vecka, och från tidig morgon till långt in på kvällarna. Idag hade vi möte med produktavdelningen, och där arbetades det för högtryck med finjustering av bilder, artiklar mm. Att göra en katalog är ett enormt projekt, och särskilt när man lagt ribban högt, och bestämt sig för att göra Sveriges absolut hetaste katalog för byggkeramik ( och ). Här ett litet smakprov på hur ett inspirationsuppslag kan se ut med kvalitetsmaterial från ……

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s