Robertino och Robert.

I Norrköping har KakeldaxGruppen fått välbehövlig förstäkning i butiken av Robertino och Robert och går sista året på bygglinjen, Ebersteinska gymnasiet Norrköping. Johan vår butikschef i Norrköping är deras handledare och säger ”Robert och Robertino är hos oss 3 dagar i veckan fram till sommaren, resterande 2 dagar i veckan är dom på skolan och läser teori och kärnämnen.Tanken är att dom ska bli plattsättare och få jobb direkt när dom går ut skolan i Juni. Passade väldigt bra att skolan kunde hjälpa till nu när vi har så mycket att byta ut i miljöerna.”. I Norrköping bygger vi just nu om butiken och byter ut hela vårt keramiksortiment till nya spännande material från bland annat Italien. Det blir många miljöer att kakla för våra två nya kamrater.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s