Drömmen om Italien kommer på TV4

TV4 har börjat göra reklam för en ny serie som börjar i Mars månad. GP skriver: ”Filippa Lagerbäck gör comeback i TV 4. Den tidigare programledaren för ”Farmen” ska leda kanalens nya storsatsning ”Drömmen om Italien” där svenska par tävlar i att renovera ett pensionat.” Att få driva ett eget litet pensionat i Italien är för många bara en dröm.  Programserien tar tittarna till en vacker italiensk by i mellersta Italien där några svenska par tävlar om att få starta och driva bed & breakfast. Här äter man mycket pasta. Linguine med skaldjur, papardelle med hare och tagliatelle med tryffel och några hundra andra varianter av lokala pastarätter. För dig som gillar Italien, god Italiensk mat och och rekommenderar vi en av vårens trevliga satsningar från TV4. Vi rekommenderar och att ni även följer hemmakanalen.se, där serien säkert kommer att följas av både en och annan inredningsbloggare.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s