Bakom kulisserna

Arbetet med att ställa om KakeldaxGruppen till ett gemensamt sortiment är ett mycket stort projekt. Det handlar i allt väsentligt om , och . Parallellt pågår nu arbetet med katalogproduktionen (en helt egen katalog med ca: 200 sidor) och att få ut katalogens innehåll i miljöer i våra 16 butiker. Vi har tidigare skrivit om katalogproduktionen här på . Denna helg påbörjar 9 medarbetare korrekturarbetet med de 200 sidor som kommer att lämnas till tryck om ca: 1 vecka. Nästa vecka siktar KakeldaxGruppen på att få upp minst 4-5 miljöer i varje butik i snitt. (1 per dag per butik). Den 3:e Mars påbörjar KakeldaxGruppen en reklamsatsning som sedan kommer att rulla under lång tid framöver. (Mer om detta mot slutet av februari här på KakelBloggen). Bilden i inlägget är ett smakprov på en av 100 produktsidor i katalogen. På hemmaknalen.se kan ni från och med idag börja läsa om TV4:s storsatsning ”Drömmen om Italien. Håll ögonen öppna, mycket hos KakeldaxGruppen i vår kommer att kretsa dels kring Italien, Italienskt kakel, och TV serien ”Drömmen om Italien”  Trevlig helg / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s