Designa ditt eget badrum med Ballingslöv

Ballingslövs hemsida kan du själv enkelt plocka ihop ditt eget drömbadrum. Hos oss på KakeldaxGruppen kan du köpa både badrumsmöblerna från Ballingslöv och , och för att skapa ditt nya badrum. Behöver du hjälp av ett proffs för att få arbetet gjort. Fråga personalen i våra butiker. Vi är en av marknadsledarna i Sverige på proffsförsäljning till professionella plattsättare via våra butiker (Stigs Kakel, Kakeldax och Kakelcentralen). Vänd dig till proffesionella plattsättare, varav många är anslutna till braschföreningen anslutna till PER, så slipper du hamna på TV i TV4:s nya serie ”fuskbyggarna

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s