Ikväll blir det spännande

Så är det då melodifestivaldags igen. Dagens Nyheter gissar vilka två som går vidare från kvällens tävling ( resp. Anders Ekborg).  Svenska Dagbladet, är så imponerade av Dolph Lundgren att dom mest fokuserar på honom som programledare. Aftonbladets läsare har redan hunnit kora vinnarna ikväll (Ola och Jessica Andersson). Ja när det är , då är det folkfest. Chips, ostbågar och lite läsk – så är kvällen räddad. På SVT:s hemsida kan man läsa allt, och lite mer om melodifestivalen.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s