Drömmen om Italiensk mat

En Italiensk Receptsamling heter en sida på nätet full med spännande recept från . Titta in där och låt det vattnas i munnen. Eller vad sägs om ”Pecorino con miele di castagne” (Fårost med kastanjehonung) eller ”Pappardelle al sugo di carne” (Pappardelle med en fantastisk Italiensk köttfärssås). Ladda både sinne och mage med italiensk god mat, och åk sedan till en av butikerna i KakeldaxGruppen och tittat på Italienskt  och . Kan det blir bättre?

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s