Nu skall måsen fram

I Högsbo i Göteborg skruvade vi upp skyltar med Stigs Kakel i höstas. Sedan dess har vi letat efter en uppstoppad fiskmås som skall fungera som butiksdekoration i butiken. Efter att ha fokuserat på att hitta måsen, går vi nu äntligen i gång med att ändra utseendet på butiken. Som grannar har vi idag fått Beijer och Chilli som skapat en bra kundtillströmning. Butiken har sakta men säkert ökat i omsättning, främst på proffssidan, men väntar stadigt på att bli ”Stigsifierad” för att attrahera Göteborgarna. Ytan skall nu minskas, gammal inredning skall bort – och nu skall vi bygga en ”riktig” Stigs Kakel butik. Den skall fyllas med samma sortiment av och som Stigs visar i Hisings Kärra. Näst vecka drar projektet igång, och vi räknar med att ha en ”riktig” Stigs Kakel på plats den 3:e Mars. Och då skall vi även ha fått fram en uppstoppad mås !

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s