Vi i Villa har Sveriges kakel orakel som expert.

Ett hett tips för dig som söker svar på dina frågor kring byggkeramik. På Vi i Villas hemsida, kan du ställa frågor direkt till en av Sveriges största experter inom byggkeramik ( och ), Stig Loden. Stig Lodén är byggnadsingenjör på Byggkeramikrådet, en serviceorganisation till den byggkeramiska branschen. En förträfflig service från en förträfflig tidning. Och läser du frågorna som finns med svar på sidan, så får du en massa bra tips och tricks. Blogg listad på Bloggtoppen.se

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s