En av 200 sidor keramik på väg Le Piazze

Le Piazze är en serie som upptar en av 200 sidor i KakeldaxGruppens katalog som just nu korrekturläses nästan dygnet runt. Och korrekturläsning behövs. Artikelnummer, benämning och bild skall ju helst hänga ihop…. Med tusentals bilder på och att hålla reda på så är det lätt att det ibland slinker in ett skrivfel. Namnen på de olika serierna är fantastiska, eller vad sägs om ”Philisophy, Pun, Grotte, Lastricato, Koh Liang, African Stone, City, Marte, Meteor, Royal….” Jobbet med katalogen går vidare – och nu börjar det kännas som om vi närmar oss att tryckdatum de närmsta veckorna.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s