Koh Liang

I KakeldaxGruppens kommande katalog  med och finns en serie kallad Koh Liang från Royal Mosa. Koh Liang är ett innovativt sätt att får 10×10 vitt kakel att lyfta till en extremt hög designnivå. I Sverige har arkitekter använt Koh Liang serien i ett antal spännande miljöer. Samtidigt som korrekturarbetet med katalogen fortgår, så närmar sig 3:e mars då programstarten för ”Drömmen om Italien” går av stapeln på TV4. Hemmakanalen.se skriver idag om designklassiker och visar bild på telefonmodellen ”Cobra” som var en enorm hit när den kom. Samtidigt skriver DN idag att WHO:s nya riktlinjer för Radon kan innebärar kostnader på 25 miljarder kronor eller mer för ombyggnation av fastigheter för att klara den nya skärpta kraven i Sverige. Då lär det gå åt en och annan kakelplatta…..

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s