Tjuvkik på logotypen för Drömmen om Italien

På Internet börjar nu logotypen för TV4:s satsning ”Drömmen om Italien” att dyka upp. Olivoljetillverkaren bakom varumärket Zeta, som är en av sponsorerna för TV serien som börjar 3:e Mars i TV4, har också lanserat en kampanjsite för sin sponsorsatsning. På hemmakanalen.se kan du följa uppladdningen inför programserien. Även KakeldaxGruppen är stolt sponsor av TV serien. Just nu förbereder vi vår satstning med att fylla våra 16 butiker i Sverige med det senaste inom och från , och med att färdigställa vår 200 sidiga produktkatalog som kommer att sätta många hjärtan i brand. 3 Mars så ser ni vad vi som just nu förbereds inför programstart. Not: Idag spelades KakeldaxGruppens första TV reklam in av ett stort och laddat produktionsteam, någonstans i Sverige. Mer om detta på KakelBloggen till helgen…..

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s