Drömmen om egen TV reklam

Strax innan jul bestämde sig styrelsen för KakeldaxGruppen att göra en storsatsning på marknadsföring inför 2010. Efter det blev det bråda dagar för många i KakeldaxGruppen. Idéer som tidigare legat och mognat, skulle nu snabbt börja omsättas i handling.

Möten med TV4 både i Göteborg och Stockholm ledde fram till ett avtal där KakeldaxGruppen går in och sponsrar ”Drömmen om Italien”.

Men hur förklarar vi var KakeldaxGruppen är för Svenska folket – var en fråga som genast blev aktuell. Stigs Kakel, Kakelcentralen och Kakeldax är några av de varumärken som finns i KakeldaxGruppen.

– TV Reklam – var svaret från vår marknadschef Pia. Och så började vi planera för att göra egen TV reklam.

I detta inlägg finns lite ”bakom kulisserna” bilder från filminspelningar som gjort i veckan. Det här är gänget som syns på bild: Modeller: Agneta och Heine. Regissör: Johan – sitter i soffan framför skärmen och instruerar Agneta vid skärbrädan, Magnus sköter kameran (skägg) och vår egen Pia kollar in Johan när han arbetar.

Den 3 Mars börjar ”Drömmen om Italien”, och samma dag kan du se resultatet av vad Pia, Johan, Agneta, Heine, Magnus och Johan (ej med på bild – men som skötte ljudet) lyckades åstadkomma i veckan. Filmen produceras av Lucky Punk

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s