Årets nyheter inom Kakel och klinker i Arninge köpcentrum

I Täby (Arninge köpcentrum) finns Kakeldax (Tumstocksvägen 5) som säljer och från bland annat . Butiken genomgår just nu en stor ansiktlyftning då nästa samtliga miljöer byggs om med 2010 års nyheter inom byggkeramik. Butiken får också en fantastiskt fin utställning med både byggkeramik kompletterad med Ballingslövs badrumsmöbler. Det spelar ingen roll om du är plattsättare eller glad amatör. Det spelar ingen roll hur stor eller blygsam din budget är. Det spelar inte ens någon roll om det är dags att lasta bilen full eller om du bara vill prata lite förutsättningslöst en stund. Kakeldax har allt du behöver, och mer därtill. Alltid redo, alltid nära dig.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s