Ett kundnummer 16 butiker med gemensamt sortiment

KakeldaxGruppen (Stigs Kakel, Kakeldax, Kakelcentralen och KakelOutlet) håller nu på att samordna bassortimentet i samtliga 16 enheter i Sverige. Det innebär att du kommer att finna samma verktyg, samma och  och inom kort även samma fog & fix i samtliga butiker i Sverige. Detta gör vi för att kunna producera kanske Sveriges hetaste katalog för byggkeramik, och för att kunna öka vår service till dig som kund. I samband med att ”drömmen om italien” startar 3:e Mars i år, räknar vi med att ha kommit långt i denna sortimentssamordning. På hemmakanalen.se kan du följa uppladdningen hos TV4 inför programserien. På vår kakelblogg kan du följa vår interna uppladdning. Under Mars månad släpper vi en ny katalog på internet, och efter det kommer vi att bygga upp tekniksidor med arbetsbeskrivningar mm för våra proffskunder. Senare i år samordnar vi vårt porjektsortiment i hela Sverige, och då kommer också en katalog ägnad åt arkitekter och designers för offentliga miljöer.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s