Kakeldax i Västerås – i helt ny skepnad.

I Västerås byter Kakeldax helt skepnad. Vi har flyttat ur våra gamla lokaler och flyttat in i helt ny lokal på Kokillgatan 7, just brevid Sportson. Allt går i ett rasande tempo inför programstarten av ”Drömmen om Italien” på TV4 den 3:e Mars. Datakablage, utställning, kassadiskar, målning, kakling, fogning mm. Butiken har redan börjat sälja till både proffs och konsumenter, trots att inte ens fasadskylten kommit upp på väggen.Detta blir KakeldaxGruppens mest spännande framtidsbutik. Kakeldax har haft snittytor på ca: 2.500 m2 för butikerna, och i Västerås har vårt team av arkitekter, butiksdesigners och konceptbyggare slitit sitt hår för att skapa en fungerande proffsbutik och en extremt spännande utställning – allt under 600 m2. Den blir inte störst av butikerna – men den har potential att bli bäst.

Tommy och hans personal är ett kanongäng som ser fram emot att inviga Västerås mest spännande kakelbutik inom kort.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s