Anebyhus i samarbete med KakeldaxGruppen

Det började strax efter kriget, när sågverket i Aneby bestämde sig för att börja tillverka villor till ortsborna. Under de dryga sextio år som förflutit har Anebyhus mött tiotusentals människor och deras husdrömmar. Många av mötena har lett till en livslång kärleksaffär – med ett Anebyhus. Tanken är att erbjuda ett väldesignat och funktionellt hus, oavsett vilka förutsättningar du har. Till hjälp finns alla erfarenheter som samlats under decennierna. Och vetskapen att kvalitet är det enda som står kvar i längden. Idag är Anebyhus på besök hos Kakeldax i Norrköping med ett gäng kändisar. Vi kommer att visa bilder från detta besök här på KakelBloggen.

Bloggparaden

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s