KakelBloggen toppar blogglistan hos Hemmakanalen

Bland totalt 259 inredningsbloggar hos Hemmakanalen.se toppar fortsatt Kakelbloggen som Nr: 1, vald av läsarna. Kakelbloggen har nu ca: 330 läsare per dygn – vilket är mycket trevligt, och både besöksfrekvens och förtroendet av hemmakanalens läsare för att vi försöker lyfta KakelBloggen ytterligare både med redaktionellt men och med lite mer spännande innehåll under våren. Bland annat har vi tänkt att följa utvecklingen i TV serien som börjar i den 3:e Mars klockan 20.00. Mer om senaste nytt inom trender, byggkeramik och också inblickar i butikerna som säljer KakeldaxGruppens och från , samt intervjuer av både återförsäljare, kunder och medarbetare är teman som kommer längre fram under våren. Vi fortsätter med tips på goda recept, där vi särskilt kommer att titta närmare in hos Zeta, som har mycket spännande produkter för det italienska köket. Med andra ord en vår som handlar om kakel, klinker, god mat och härliga människor. Väl mött på KakelBloggen även framöver.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s