Kanon blogg som får det att vattnas i munnen

Här kommer tips på en blogg som får det att vattnas i munnen på dig. Mare Nostrum (klicka här). Bloggen beskrivs med ””Mare Nostrum” syftar på latin till Medelhavsområdet och ”Delizie” är italienska för delikatesser vilket fulländar namnet som till punkt och pricka beskriver vårt största intresse; delikatesser från Medelhavsområdet.” Läs den, inspireras, rusa iväg och handla och gör mackor som får dig att längta till Italien. Bloggen har stark samhörighet med Zeta som har en kampanjsite nu när ”Drömmen om Italien” går igång på TV4. (klicka här för att tävla med Zeta & Delizie)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s