Ragno uttalas ”ranjå” på Italienska

Idag vällde det in 70 pallar med och från  in i Sverige. Dessa skall nu snabbt upp i utställningar i KakeldaxGruppens butiker. Det är Ragno – del i Marazzi Gruppen som stärker sin närvaro på den svenska marknaden genom att ta ordentlig plats i KakeldaxGruppens butiker. Sedan 2006 har Marazzi gruppen börjat en stark investering i varumärket Ragno över hela Europa. Det är lätt att förstå när man ser vilka produkter varumärket har att erbjuda. Samtidigt går tiden fort mot 3:e Mars då TV4 börjar serien ”Drömmen om Italien”, så nu går det undan…. Hemmakanalen.se har samtidigt mycket nytt som är intressant att följa denna vecka.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s