5 arbetsdagar kvar till TV-reklam………full fart framåt

70 pallar med   och från  har på 1 dygn packats om i Göteborg för att imorgon bitti skickas till KakeldaxGruppens 16 butiker, och att där sättas upp i miljöer. Nu går de sista förberedelserna med överljudsfart, inför starten TV4:s serie ”Drömmen om Italien” som startar onsdag 3 Mars. Kakel och klinker som under våren kommer att pryda många vackra Svenska hem och miljöer. Ett imponerande samarbete mellan medarbetare i hela koncernen: centrallager, inköp, logistik, transporter och våra butiker där de anställda sliter med att både hantera befintliga och nya kunder, och samtidigt få upp 2010 års nyheter i utställningarna. -Well done!

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s