700 unika besökare per dygn

Lite statistik för dem som tycker det är spännande: KakeldaxGruppen hemsida har nu drygt 700 unika besökare per dygn. 200 av dessa klickar vart dygn på ”Produktkatalogen”. Produktkatalog har nu lästs av ett 30-tal besökare från länder så som: Singapore, USA,England, Danmark, Åland, Italien, Frankrike, Holland, Norge och Finland sedan den släpptes i onsdags. FacebookGruppen kring ”Drömmen om Italien” är nu uppe i 98 medlemmar (2 till så når vi första 100). KakelBloggen drar i snitt 300 unika besökare per dygn, och har nu korsat 40.000 besökare sedan bloggen startade.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s