Är det fjolligt att blogga?

Blogg, Facebook och Twitter – nya sätt att kommunicera. Nya och samtidigt lite främmande för många av oss. ”Internet är en fluga”, är ett uttryck som kanske någon kommer ihåg. Ofta är det ungdomen som ger sig in i nyheter då dom förståeligt är helt orädda och gärna vill utforska det som är nytt och spännande. Men så finns det dom som är framsynta och inser att vår värld förändras. Det tryckta ordet flyttar allt mer in i den digitala världen. En av dem som insett detta tidigt är vår utrikesminister Carl Bildt. Med sin blogg ”Alla dessa dagar” har han nu nått 5.945.990 läsare……. Häpnadsväckande, och samtidigt en signal om att bloggen är ett sätt att både kommunicera och hitta nya målgrupper av läsare. Om någon sagt för 3 år sedan att en politiker genom att blogga kan nå 6 miljoner läsare, hade väl ingen riktigt trott på det.

En annan offentlig person som börjat blogga är Västsvenska Handelskammarens VD, Johan Trouvé. Johan är realtivt ny i bloggosfären, men har redan nått imponerande 26.503 läsare av sin blogg ”På västfronten alltid något nytt. Johan skriver på sin blogg: Alla behöver inspiration. Jag hoppas att den här bloggen ger dig nya positiva infallsvinklar på västsvenskt näringsliv. Vår region är full av kreativitet och företagande.”

KakeldaxGruppen är ett svenskt företag som förser den svenska marknaden med byggkeramik. Lagom upphetsande. Men om politiker och handelskammar VD:ar kan blogga, så kan också vi göra det. För att visa att ”vi vill”, att ”vi finns” och att vi inte är rädda för nya grepp. Framtiden, det är den vi alla är med och formar, var dag, genom våra handlingar och vårt sätt att förhålla oss till vår omvärld. KakeldaxGruppen vill mycket i framtiden. Det är en av anledningarna till att vi bloggar. Och vi tycker inte att det är fjolligt. Tvärt om. Men nu uppnådda 40.000 läsare, känner vi oss sporrade att fortsätta blogga, om kakel, klinker, trender, inredning, våra butiker, vår personal, byggkeramik och vad som händer inom och kring vårt företag.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s