Kakeldax nya butik i Västerås tar form

I Västerås byggs det febrilt vidare på en ny fantastisk butik för byggkeramik.

Sveriges främsta kakelkedja, med 16 butiker över hela landet (från Örnsköldsvik i norr till Malmö i söder) har nu fått upp fasadskylten som visar läget på vår nya butik. KakeldaxGruppen drivs som en butikskedja med huvudkontor och centrallager i Göteborg. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda ett brett, fulladdat sortiment till plattsättare, konsumenter, arkitekter och byggföretag.Det spelar ingen roll om du är plattsättare eller glad amatör.

Det spelar ingen roll hur stor eller blygsam din budget är. Det spelar inte ens någon roll om det är dags att lasta bilen full eller om du bara vill prata lite förutsättningslöst en stund. Kakeldax har allt du behöver, och mer därtill. Alltid redo, alltid nära dig. Och snart är det dags för invigning av butiken i Västerås….

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s